Group Exercise Timetable

GROUP EXERCISE TIMETABLE

autumn/winter timetable (27 february - 23 july 2017)

DAY: MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY, THURSDAY, FRIDAY, SATURDAY, SUNDAY

DOWNLOAD THE TIMETABLE

Members and Visit Pass holders can book into classes by phoning (02) 4221 4700. Phone bookings can only be made on the day of the class. 

Strictly no entry to classes 5mins after the advertised starting time. Class ticket must be collect prior to the advertised start time or your place may be given to another person. Please bring a towel to all classes. You must be aged 16yr or over to attend BodyPump and CardioBox and 14yrs or over for all other classes. For more information about booking and attending classes please read the class booking policy.

Gold Pass and Team Training Pass Holders also have access to classes at iChealth. 

TIMETABLE CHANGES OVER MID YEAR RECESS

Due to instructor availability, low class attendance and restricted access to the Sports Hub during exam time, changes have been made to the Group Exercise Timetable. All classes are currently being assessed and a new timetable will begin in July.

MONDAYCLASSduration
5:30AMSwim for Fitness90 min
6:30AMBodyCircuit  45 min
7.15amAqua Jogging45 min
12.00pmTeam Functional (Team Training Class)30 min
12.35pmTeam Functional (Team Training Class)30 min
12.35pmBodyPUMP60 min
12.35pmBodyBALANCE60 min
4.35pmBAT60 min
4.35pmRPM45 min
5.05pmHiiT N Abs45 min
5.35pmBodyPUMP60 min
5.35pmFlowYOGA 60 min
5.35pmTeam Functional (Team Training Class)30 min
5.45pmCardioBox60 min

 

TUESDAYCLASSduration
 6.30AMEarly Bird Circuit**30 min
7:00AMSwim for Fitness Stroke Development60 min
7:15AMAqua Jogging45 min
12.30PMSwim for Fitness60 min
12:35pm
BodyCircuit 
45 min
12.35pmRPM45 min
12:35pmSculpt N Ab's 45 min
4.35PMBodyBURN60 min
5.05PMTeamRUNNING (Team Training Class)60 min
5.35PMSculpt N Abs60 min
5.35pmBodyBALANCE 60 min
5.35PMRPM45 min
6.00pmSwim for Fitness90 min
6.35pmBodyPUMP60 min

 

WEDNESDAYCLASSduration
5:30AMSwim for Fitness90 min
6.15AMCARDIOBOX60 min
7:00amBodyCIRCUIT 
7:15AMAqua Jogging45 min
12:00pmTeam Sprint (Team Training Class)30 min
12.30PMSwim for Fitness60 min
12.35PMBodyPUMP60 min
12.35PMBodyBALANCE60 min
4.35PMBodyCOMBAT60 min
4.35PMSculpt N Abs 45 min
5.35PMTeam Functional (Team Training Class)30 min
5:35pmRPM45 min
5.35pmBodyPUMP60 min
5.35pmSlowYOGA 60 min
5.45PMBodyBLAST60 min

 

THURSDAYCLASSduration
6:15amBodyBLAST60 min
6.30AMEarly Bird Circuit30 min
7:00AMSwim for Fitness Stroke Development60 min
7:15AMAqua Jogging45 min 
12.00pmTeam Functional (Team Training Class)30 min
12.35PMSlowYOGA 60 min
12:35PM
RPM
45 min
12:35PMBodyCIRCUIT45 min
4.35pmBodyPUMP60 min
5.00pmTeam RUNNING (Team Training Class)60 min
5.35PMBodyBURN60 min
5.35PMRPM45 min
6:00PMSwim for Fitness90 min
6.35PMSculpt N Abs60 min

 

FRIDAYCLASSduration
5:30AMSwim for Fitness90 min
6:30AMBodyCIRCUIT45 min
7:15AMAqua Jogging45 min
12:00pmTeam Core (Team Training Class)30 min
12.35PMBodyPUMP60 min
12.35PMBodyBALANCE60 min
4.35PMB.A.T60 min
4.35PMRPM45 min
5.35PMBodyPUMP60 min
5.35PMCalmYOGA60 min

 

SATURDAYCLASSduration
7:30AMSwim for Fitness90 min
7:45AM BodyCIRCUIT45 min
9.35AMRPM45 min
10.35AMBodyBALANCE60 min
SUNDAYCLASSduration
9.35AMBodyPUMP60 min
3.45PMBodyBALANCE60 min

 

Recreation and Aquatic Centre reserves the right to alter the schedule at any time.

Last reviewed: 5 June, 2017